Over Ons

Miljoenen Nederlanders hebben digitale hulp nodig. Er sprake van een heuse digitale kloof, waardoor juist de mensen die het het hardst nodig hebben geen gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van de digitale samenleving. Deze kloof kunnen wij alleen samen overbruggen!

Daarvoor bestaat Digi Surfer. Digi Surfer is de partner voor bedrijven, overheden en organisaties op het gebied van digitale inclusie en e-waste reductie. Door uw oude laptops te refurbishen voorkomen wij onnodige verspilling en creĆ«ren wij waarde voor uw organisatie. Door deze laptops in te zetten – i.c.m. onze zelfontwikkelde, taalloze digitale vaardigheden cursussen, een hulpdesk en support op maat – helpt u ook nog eens digitale inclusie te bewerkstelligen en geeft u iets terug aan de samenleving.

Veiligheid en privacy staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met een gecertificeerd data-wipe programma zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw organisatie en de privacy van uw medewerkers.

Samen een golfje pakken? Wij horen het graag als u:

–        Een commerciĆ«le of overheidsorganisatie bent die zich in wil zetten voor digitale inclusie.

–        Een organisatie bent die oude laptops tegen vergoeding in wil brengen in het Digi Surfer programma.

–        Een sociale organisatie bent die goedkope en duurzame laptops wil leasen.