Digitale vaardigheidstrajecten

 

Digi Surfer heeft in samenwerking met Taal en Coast op Maat materiaal ontwikkeld voor een volledige basiscursus digitale vaardigheden. Onze digitale vaardigheden cursus, genaamd Diva, is taalloos, waardoor het voor elke doelgroep inzetbaar is.

De cursus begint bij de basisvaardigheden van laptopgebruik (aan- en uitzetten, de muis gebruiken etc). Cursisten zijn na het afronden in staat veilig te internetten, te mailen, een CV te schrijven en online verder door te leren.

De Diva cursussen kun je klassikaal of online volgen en is geschikt voor iedereen in de leeftijd van 8 tot 80 jaar en kun je vanuit elk niveau instappen. Klassikaal bestaat de cursus uit 8 modules van 2,5 uur lestijd. Online verkrijg je middels een unieke inlogcode toegang tot de online Diva-modules, die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen.

Ons Diva materiaal bieden wij aan via twee verschillende cursussen: de DigiTAALvaardig-cursus en de DigiTAALent-cursus.

Wat is de DigiTAALvaardig cursus?

De DigiTAALvaardig cursus verzorgen wij samen met regionale taalscholen en zijn klassikaal te volgen. Deze cursus is naast een digitale vaardigheden training ook een taal cursus voor mensen de Nederlandse taal minder vaardig zijn.

Wat is de DigiTAALent opleiding?

De DigiTAAlent cursus gaat nog een stap verder dan de DigiTAALvaardig cursus. Hier krijgen cursisten als extra een gedegen training in (digitaal) solliciteren. Op deze manier helpen we je voor te bereiden om te participeren in de arbeidsmarkt.

Ik volg computer cursus bij Taal Coast en Digi Surfer, hier in Amsterdam. Ik vind het fijn dat Digi Surfer, doet het beste om computer refurbishte voor hergebruik om de milieu te kunnen redden. In deze tijd, de maatschappij word snelle digitaliseerde, leuk dat jullie doen hun beste dat mensen die in de armoede zit kunnen kans ook krijgen om computer te leren en niet achter laten in deze digitaal eeuw.

 

– Emmanuel, Cursist DigiTAALent, NT2’er, statushouder

Deze partijen zijn je al voorgegaan

Onze expertise inschakelen of vragen over laptops?

 

Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk al onze diensten.