Digitale vaardigheidstrajecten

 

Digi Surfer heeft in samenwerking met Taal en Coast op Maat materiaal ontwikkeld voor een volledige basiscursus digitale vaardigheden. Het materiaal is taalloos, waardoor het voor elke doelgroep inzetbaar is.

De cursus begint bij de basisvaardigheden van laptopgebruik (aan- en uitzetten, de muis gebruiken etc). Cursisten zijn na het afronden in staat veilig te internetten, te mailen, een CV te schrijven en online verder door te leren.

Cursus Taal en Ouderbetrokkenheid

In deze cursus krijgen ouders taal- en computerlessen zodat zij beter in staat zijn hun kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Cursus DigiTAALent

Dit traject helpt cursisten om mee te doen in de maatschappij door te focussen op taal, integratie met behulp van persoonlijke coach en digitale vaardigheden.

Ik volg computer cursus bij Taal Coast en Digi Surfer, hier in Amsterdam. Ik vind het fijn dat Digi Surfer, doet het beste om computer refurbishte voor hergebruik om de milieu te kunnen redden. In deze tijd, de maatschappij word snelle digitaliseerde, leuk dat jullie doen hun beste dat mensen die in de armoede zit kunnen kans ook krijgen om computer te leren en niet achter laten in deze digitaal eeuw.

 

– Emmanuel, Cursist DigiTAALent, NT2’er, statushouder

Deze partijen zijn je al voorgegaan

Onze expertise inschakelen of vragen over laptops?

 

Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk al onze diensten.