Nieuws

24-06-2020


16-06-2020

De succesvolle afronding van het GO!-NH Accelerator programma op het New Economy Now festival trok veel aandacht. Met meer dan 500 aanmeldingen en nog vele malen meer views via de Pakhuis De Zwijger website kunnen we echt spreken van een knallend slot!

Hieronder vindt u een link naar het persbericht van de Provincie Noord-Holland, en daarna twee filmpjes waar u het programma terug kunt kijken.

https://www.noord-holland.nl/Actueel/Archief/2020/Juni_2020/GO_NH_deelnemers_inspireren_op_NewEconomyNow


26-05-2020

Bij Digi Surfer proberen wij te allen tijden een precedent te zetten voor ondernemen anno 2020. Daarvoor streven wij altijd naar de meest sociale en duurzame oplossingen.

Het is voor ons dan ook een enorme eer dat Joost, onze Coördinator Digitaal, genomineerd is voor de Duurzame Jonge Top 100 lijst, de DJ100. Wat een teamprestatie!


01-04-2020

Ineens zaten we massaal thuis. Werk, school, sport. Het dagelijkse leven kon alleen nog maar digitaal plaatsvinden. Voor sommigen van ons, met genoeg vaardigheden en digitale apparaten, best te doen. Voor de duizenden Amsterdammers met een tekort aan vaardigheden en apparaten stond het leven echter volkomen stil.

Samen met de Gemeente Amsterdam zetten wij het project Iedereen Verbonden op waarbij wij, in samenwerking met collega organisaties, 1000 laptops uitgedeeld hebben aan gezinnen waarvan de kinderen niet meer naar school konden of de ouders niet meer werken konden. Ter aankondiging van dit project werd namens wethouder Touria Meliani het volgende persbericht gepubliceerd:

https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/college/wethouder/touria-meliani/persberichten/amsterdam-stelt-opgeknapte-laptops-wifi/