Over ons

Digi Surfer is dé partner voor bedrijven, overheden en (sociale)organisaties op het gebied van digitale inclusie en circulaire IT.

Dankzij uw investering bieden wij laptops, cursussen, en verdere begeleiding voor sociale doelgroepen. Met Digi Surfer kan iedereen meedoen in de digitale samenleving.

Onze missie

De missie van Digi Surfer bestaat uit twee delen: e-waste verminderen én heel Nederland meenemen in de digitale samenleving.

Projecten

Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat niemand achterblijft in de digitalisering. Lees hier meer over de projecten die ons dichter bij dat doel brengen.

Certificering

Om de veiligheid van uw data te garanderen schonen we iedere ingeleverde laptop volledig op. Hiervoor gebruiken wij een gecertificeerd programma.

Duurzaamheid

De productie van nieuwe IT-apparatuur is vervuilend. Ook wanneer het wordt afgedankt als e-waste levert het grote milieuproblemen op. De oplossing: hergebruiken! Een refurbished laptop is een duurzaam product.

Nieuws

Hier plaatsen we het laatste nieuws over Digi Surfer en onze projecten. Ook delen we nieuwsberichten over digitale inclusie en duurzaamheid.