Over ons

Digi Surfer is dé partner voor bedrijven, overheden en (sociale)organisaties op het gebied van digitale inclusie en circulaire IT.

Dankzij uw investering bieden wij laptops, cursussen, en verdere begeleiding voor sociale doelgroepen. Met Digi Surfer kan iedereen meedoen in de digitale samenleving.

Onze Missie

De missie van Digi Surfer bestaat uit twee delen: e-waste verminderen én heel Nederland meenemen in de digitale samenleving.

Onze Impact

Digi Surfer is een en sociale circulaire IMPACT onderneming. Wij willen onze doelen kwantificeren en daarmee onze impact duidelijk maken. Daar doen we het voor.

Ons Team

Professioneel en persoonlijk geëngageerd zijn de kenmerken van onze teamleden.

Duurzaamheid

De productie van nieuwe IT-apparatuur is vervuilend. Ook wanneer het wordt afgedankt als e-waste levert het grote milieuproblemen op. De oplossing: hergebruiken! Een refurbished laptop is een duurzaam product.

Certificering

Om de veiligheid van uw data te garanderen schonen we iedere ingeleverde laptop volledig op. Hiervoor gebruiken wij een gecertificeerd programma.

Projecten

Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat niemand achterblijft in de digitalisering. Lees hier meer over de projecten die ons dichter bij dat doel brengen.

Nieuws

Hier plaatsen we het laatste nieuws over Digi Surfer en onze projecten. Ook delen we nieuwsberichten over digitale inclusie en duurzaamheid.

Vacatures

Wil jij impact maken, heb jij passie voor een circulaire economie en ben jij sociaal gedreven? Dan pas jij bij ons. Kijk hier hoe jij ons team kan versterken.

Contact

Op verschillende manieren kun je ons contacteren, precies zoals jij dat wilt. Klik hier om kennis met ons te maken.