Oude laptops over?

 

Gooi deze dan niet weg! Wij kunnen de laptops refurbishen en met behulp van een gecertificeerde datawipe de laptops een nieuw leven geven. Zo werken we samen aan het verkleinen van e-waste. Interesse? Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Deze partijen zijn je al voorgegaan

E-waste

 

E-waste is de snelst groeiende afvalstroom ter wereld, dus het is belangrijk om als bedrijf of organisatie hierin verantwoordelijkheid te nemen. Dit kan door hergebruik te promoten en apparaten te ‘tracken’, zodat deze niet verloren raken en uiteindelijk op een optimale manier gerecycled kunnen worden. Dit is in lijn met de ambities van o.a. het Amsterdamse stadsbestuur, onder meer voor het terugdringen van afval en de overgang naar een circulaire economie. Digi Surfer werkt mee aan het verwezenlijken van deze doelen door het beheren van een productie- en recycleketen van (refurbished) laptops.

Certificering

Projecten

 

 Bekijk hier een selectie van onze huidige projecten.

Digimaatje

Hebt u een laptop, maar weet u niet zo goed hoe of wat u er mee moet?

Dan is het Digimaatje project misschien wel voor u. Samen met Stichting Samen is Niet Alleen organiseert Digi Surfer een vrijwilliger die u persoonlijke hulp kan bieden bij het werken met uw laptop of computer.

Iedereen Verbonden

Tijdens de coronacrisis zijn veel zaken uit het dagelijks leven in eens alleen online te regelen.

Daarom heeft Digi Surfer in 2020 samen met de Gemeente Amsterdam 3,500 duizend laptops uitgedeeld aan kwetsbare Amsterdammers.

Eerste Hulp Bij Online (EHBO)

Eerste Hulp Bij Online is een spreekuur die wekelijks gegeven wordt in een OBA-vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over het gebruik van jouw PC, Laptop, of Smartphone? Maak dan nu een afspraak!

Onze expertise inschakelen of vragen over laptops?

 

Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk al onze diensten.