​DiVa Klassikaal

De Diva klassikaal cursus wordt gegeven aan een kleine groep tot 8 personen, zodat de cursisten echt persoonlijke aandacht krijgt van de docent. Cursisten ontvangen ook een laptop die zij mogen houden! Zij krijgen dan ook volledige toegang tot de gehele DiVa online zelfstudie cursus.

DigiTAALvaardig Cursus

DigiTAAlvaardig is een combinatie cursus met regionale taalscholen, waaronder onze partner Taal en Coast op Maat, medeontwikkelaar van het materiaal. Deze cursus combineert onze DiVa cursus met een Nederlandse taalcursus. Met dit pakket ontzorgen wij je volledig – wij nemen projectmanagement en intake op. Wij regelen de leslocaties en de docenten. Dit pakket komt met een volledige nulmeting en evaluatie en uiteraard een jaar lang vervolg met de zelfstudie cursus.

DigiTAALent

Ons meest uitgebreide pakket is DigiTAALent. Dit pakket is net zoals DigiTAALvaardig maar dan ook nog met participatie traject met coach verzorgd door onze partners Blik Op Talent. Hier krijgen de cursisten een extra gedegen opleiding in (digitaal) solliciteren. Op deze manier helpen wij cursisten beter te participeren in de arbeidsmarkt.