Geïnteresseerd in goedkope en duurzame laptops?

 

Digi Surfer leaset refurbished bedrijfslaptops. De laptops zijn maximaal 3 jaar oud en worden op gecertificeerde wijze schoongemaakt. Verminder e-waste en gebruik onze refurbished laptops. Uiteraard met servicegarantie! 

 

Taal & COAST op Maat werkt al een aantal jaren met veel plezier samen met Digi Surfer, die voor ons een prettige innovatie samenwerkingspartner is waarmee wij al meerdere ideeën uit hebben gewerkt en hebben uitgevoerd. Door Digi Surfer zijn ook wij on bewuster geworden van de circulaire economie en van de manier hoe je bijvoorbeeld CO2 verder terug kunt dringen. De laptops die wij bij Digi Surfer afnemen zijn prima om opnieuw te gebruiken. De service die Digi Surfer daarbij verleent ontzorgt ons geheel. 

– Jasper ten Hoonte, Directeur Taal en Coast op Maat

 

Een greep uit onze X klanten

Projecten

 

 Bekijk hier een selectie van onze huidige projecten.

Digimaatje

Hebt u een laptop, maar weet u niet zo goed hoe of wat u er mee moet?

Dan is het Digimaatje project misschien wel voor u. Samen met Stichting Samen is Niet Alleen organiseert Digi Surfer een vrijwilliger die u persoonlijke hulp kan bieden bij het werken met uw laptop of computer.

Iedereen Verbonden

Tijdens de coronacrisis zijn veel zaken uit het dagelijks leven in eens alleen online te regelen.

Daarom heeft Digi Surfer in 2020 samen met de Gemeente Amsterdam 3,500 duizend laptops uitgedeeld aan kwetsbare Amsterdammers.

Hulp Bij Digitaal

Hulp Bij Digitaal is een spreekuur die wekelijks gegeven wordt in een OBA-vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over het gebruik van jouw PC, laptop, smartphone, of digitale overheidszaken?? Kom dan langs bij het spreekuur.

Onze expertise inschakelen of vragen over laptops?

 

Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk al onze diensten.