Hulp Bij Digitaal

 

Hulp Bij Digitaal is een project van de Openbare Bibliotheek Amsterdam waarbij Digi Surfer een van de betrokken partners is. Hulp Bij Digitaal biedt iedereen de mogelijkheid om een lokaal antwoord te krijgen op alledaagse digitale vragen.

Openbare Bibliotheek Amsterdam

Belangrijkste resultaten

 

Dankzij Hulp Bij Digitaal zijn al een heel aantal mensen met hun computervraag geholpen in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam.

 

Probleem

Sinds de coronacrisis is de vraag naar lokale computerhulp gestegen. Een groot deel van het alledaagse leven heeft online moeten voortgaan, terwijl niet iedereen beschikte over de vaardigheden die hiervoor nodig bleken.

Oplossing

Hulp Bij Digitaalis hiervoor een oplossing. Bij het spreekuur kan je antwoord krijgen om al jouw vragen over het digitale leven te beantwoorden.

Hulp Bij Digitaal vind ik een super initiatief van de OBA!
Ik kwam op goed geluk bij het spreekuur, en kwam terecht bij Boris Wagenaar. Niet alleen kreeg ik antwoord op al mijn vragen, maar het verraste mij hoe geduldig hij mij met mijn problemen hielp: op mijn laptop, maar ook met mijn IPad en IPhone
Ik kan Hulp Bij Digitaal iedereen aanraden!

– Coosje, bezoeker Hulp Bij Digitaal

Projecten

 

 Bekijk hier een selectie van onze huidige projecten.

Digimaatje

Hebt u een laptop, maar weet u niet zo goed hoe of wat u er mee moet?

Dan is het Digimaatje project misschien wel voor u. Samen met Stichting Samen is Niet Alleen organiseert Digi Surfer een vrijwilliger die u persoonlijke hulp kan bieden bij het werken met uw laptop of computer.

Iedereen Verbonden

Tijdens de coronacrisis zijn veel zaken uit het dagelijks leven in eens alleen online te regelen.

Daarom heeft Digi Surfer in 2020 samen met de Gemeente Amsterdam 3,500 duizend laptops uitgedeeld aan kwetsbare Amsterdammers.

Hulp Bij Digitaal

Hulp Bij Digitaal is een spreekuur die wekelijks gegeven wordt in een OBA-vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over het gebruik van jouw PC, laptop, smartphone, of digitale overheidszaken?? Kom dan langs bij het spreekuur.

Heb jij ook computerhulp nodig?

 

Klik dan op deze link en vindt een spreekuur bij een OBA bij jou in de buurt!