Iedereen Verbonden

 

Tijdens de coronacrisis zijn veel zaken uit het dagelijks leven in eens alleen online te regelen.

Daarom heeft Digi Surfer in 2020 samen met de Gemeente Amsterdam 3,500 duizend laptops uitgedeeld aan kwetsbare Amsterdammers.

Gemeente Amsterdam

Digitale Inclusie in Amsterdam

 

Digi Surfer leverde aan de Gemeente 3,500 laptops, die vervolgens weer in het netwerk van de Gemeente verspreid zijn aan eenzame ouderen, statushouders en minima.

 

Meer behoefte aan digitale verbondenheid

Iedereen Verbonden is bedoeld voor Amsterdammers die geen toegang hebben tot een laptop en/of een veilige internet verbinding. Door maatregelen omtrent de COVID-19 crisis is de behoefte aan sociale cohesie gegroeid. Daarom heeft Digi Surfer de Gemeente Amsterdam geholpen met het verwezenlijken van het Iedereen Verbonden Project, zodat iedereen die wil toch digitaal in contact kan blijven met hun sociaal netwerk.

Service

Heb jij een van onze laptops in huis en mankeert er iets mee? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie over hoe je bij ons een serviceafspraak kunt maken.

Voor mij betekent dit veel meer communicatie en ik was heel blij en ben dankbaar voor de gemeente want die zorgt voor ons. Ik ben goed geholpen.

– Ebrahim

Onze expertise inschakelen of vragen over laptops?

 

Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk al onze diensten.