Spaak Circular Solutions

 

Digi Surfer is een dochterbedrijf van Spaak Circular Solutions B.V., een ontwikkelingsbureau van innovatieve bedrijfsmodellen gebaseerd op reststromen. Samen met klanten creëert Spaak inspirerende business cases die industrieën opnieuw vormgeven en waarde creëren voor bedrijven en onze planeet.

Spaak ziet de circulaire economie als dé manier om een wereld te creëren waarin geen enkele grondstof verloren gaat. Daarom ontwikkelen zij concepten, producten en industriële systemen die helpen in de transitie naar een circulaire economie. Zo bedacht Spaak in 2017 het Digi Surfer model (oorspronkelijk Silver Surfers genaamd), waarbij oude laptops klaargemaakt worden om bij sociale doelgroepen opnieuw in te zetten. In dit model werd maximaal ingezet op sociale- en milieu impact, zonder valorisatie aan de kant te zetten.

Digi Surfer bevat hetzelfde Spaak DNA. In al onze producten en projecten streven wij altijd naar maximale impact en tonen wij keer op keer de levensvatbaarheid van impactgedreven bedrijfsmodellen., en door onze nauwe samenwerking kunnen wij altijd op elkaars expertise bouwen.

Meer weten over Spaak Circurlar Solutions? Check hun website, www.spaakcs.nl, of stuur een bericht naar Livio Bod.